Fri frakt på ordre over 1500 kr ! Bruk kode HAUSS1500

Boy Smells - Candles that smell. Underwear that don't.

Posted by Hanne Isaksen on

Vi elsker de nydelige duftlysene og det myke undertøyet fra Boy Smells! Duftlysene er håndlaget i Los Angeles av grunnleggerene og designerne  Matthew Herman og David Kien. Boy Smells bruker kun naturlige oljer, kokosvoks og bivoks i duftlysene sine og er kjent for sine originale duft sammensetninger. 
Duftlys fra Boy Smells med naturlig kokosvoks, bivoks og eteriske oljer
Ett av duftlysene som har fått spesielt mye oppmerksomhet er duftlyset med lukten KUSH - denne inneholder blant annet essens fra cannabis blandet med tulipan for en original duft. 
Duftlys fra Boy Smells med naturlig kokosvoks, bivoks og eteriske oljer
Boy Smells har også nylig lansert sin første undertøyskolleksjon med behagelig undertøy laget i Peru av luksuriøs Pima bomull. Materialet er utrolig mykt og deilig å ha på, og er designet for optimal komfort. 
Boy Smells undertøy i mykeste Pima bomull
Boy Smells - Candles that smell. Underwear that don't. 
Hvilke produkter er dine favoritter? 
Boy Smells duftlys med eteriske oljer naturlig kokosvoks og bivoks
Produktene fra Boy Smells kan kjøpes her: 
Read more →

Nina Bailey

Posted by Hanne Isaksen on

Nina Bailey er ett av våre flotte velvære merker - håndlaget i Australia. Deres luksus bade -og kroppspleie produkter inneholder rene, naturlige og økologiske ingredienser, eteriske oljer av ekstra høy kvalitet og såklart ingen parabener eller andre kjemikalier. 

Nina Bailey Rose Botanical Body Peeling - nydelig peeling for hele kroppen

 

Du finner flere av Nina Bailey sine produkter hos Hausscandy og noen av våre favoritter er badesaltene, kroppspeelingen, kroppsoljen og håndkremen. Disse produktene er helt nydelige og perfekte som gaver til venninner og familie. 

Økologisk Nina Bailey håndkrem med rose og eteriske oljer

Ingen ting er dessuten bedre enn Nina Baileys produkter for en deilig og avslappende hjemme SPA dag. Perfekt for mørke høst søndager som denne!

Nina Bailey's økologiske clay mask for deilig hjemme SPA

Hvilke av produktene er dine favoritter? 

Økologisk kroppspleie og badesalt med eteriske oljer fra Nina Bailey

Produketen kan kjøpes her: 

https://www.hausscandy.no

 

 

Read more →

Luksuriøse puter i fløyel

Posted by Hanne Isaksen on

Putene våre i velur er fra prisvinnende Eadie Lifestyle - her får du virkelig det beste av det beste. Putene er laget av 100% bomulls fløyel og fyllt med et fyldig spesiallaget dunfyll. 
Gi stuen din en eksklusiv look med nye puter. Putene kommer i flere ulike størrelser og farger. 
Med disse nydelige putene fornyer du sofaens utseende på 1-2-3! Prøv deg frem, og finn dine favoritter. Miks gjerne flere farger sammen, eller hold deg til lik farge. Putene kommer garanter til å gi liv til rommet.
Hvilken farge er din favoritt? 
Putene kan kjøpes her: 
Read more →

Beanbag, sakkosekk, sittepute - disse er fantastiske!

Posted by Hanne Isaksen on

Vi absolutt elsker de nydelige sakkosekkene i fløyel fra Kip & Co! De kommer i flere freshe farger som garantert blir et blikkfang i rommet. 
Sittesekken leveres med avtagbart yttertrekk og ferdig fylt innertrekk (ca 250l EPS kuler). Stor nok for voksne og også elsket av de små!
I denne supermyke og komfortable sitteputen opplever du den ultimate avslapping. Perfekt for tv-stuen, oppholdsrommet eller på barnerommet. 
Disse forsvinner fort - kjøp din her: 
Read more →

Fløyelsmyk luksus - morgenkåper i supermyk bomull

Posted by Hanne Isaksen on

Luksuriøs bade- eller morgenkåpe i supermyk og fluffy bomull fra det anerkjente og eksklusive designmerke Casual Avenue. For oss var det kjærlighet ved første blikk når vi ble introdusert for baderomsserien til Casual Avenue - aldri før har vi sett morgenkåper og håndklær av så myk og høy kvalitet. 
Fløyelsmyk luksus, som vil være ren velvære å ha på seg, uansett om det er på en langsom morgen i helgen, etter et deilig bad, en tidlig morgen eller når du vil slappe helt av. 
Badekåpen er laget av 100% bomull i usedvanlig høy kvalitet som er utrolig behagelig og myk å ha tett på huden. Den kommer i flere ulike farger, både for kvinner og menn. Det er også mulig å bestille morgenkåpen med påbroderte initialer - perfekt for en personlig gave til deg selv eller noen du er glad i.
Badekåpen / morgenkåpen kan du bestille her: 
Read more →